• Optymistyczne wydarzenia

• Optymistyczne Plastusiowe Przedszkolaki

W "PLASTUSIOWYM" PRZEDSZKOLU WPROWADZAMY CAŁĄ SPOŁECZNOŚĆ PRZEDSZKOLNĄ W ŚWIAT WARTOŚCI UNIWERSALNYCH - BLISKICH NAM WSZYSTKIM. UKAZUJEMY ŚWIAT PIĘKNY, DOBRY I PRAWDZIWY. WARTOŚCI TE UKAZUJEMY POPRZEZ OKAZYWANIE UCZUĆ, RADOŚCI, SZACUNKU, AKCEPTACJI, TOLERANCJI, WIARY W SIEBIE I DRUGIEGO CZŁOWIEKA. WPROWADZAMY WSZYSTKICH W TAJEMNICZY ŚWIAT BAŚNI, MUZYKI I TAŃCA.

POZYTYWNE MYŚLENIE TO KLUCZ DO SUKCESU. DBAMY O TO, BY NASZE DZIECI BYŁY OPTYMISTAMI, UMIAŁY RADZIĆ SOBIE W KAŻDEJ SYTUACJI, DĄŻYŁY DO OSIĄGNIĘCIA POSTAWIONEGO SOBIE CELU, NIE ZWRACAJĄC UWAGI NA PRZESZKODY. ZALEŻY NAM, ABY W NASZE DZIAŁANIA WŁĄCZYĆ CAŁĄ SPOŁECZNOŚĆ PRZEDSZKOLNĄ, UKAZUJĄC OPTYMIZM W KAŻDYM CZŁOWIEKU.